Hoe wij werken?

1

UW EIGEN ZONNEPANELEN IN 4 STAPPEN GEREGELD!

Bedankt voor uw interesse in zonnepanelen van ISOgoed. Graag leggen we u uit hoe het traject er uit ziet en hoe het allemaal precies werkt wanneer U kiest voor zonnepanelen.

Advies

ISOgoed vind kennis heel belangrijk en heeft daardoor diverse trainingen intern en extern om zo het beste uit onze werknemers te halen en met de juiste bagage op pad te sturen. Trainingen vinden veelal plaats bij ons hoofdkantoor in Venray of Arnhem.

Offerte

Wanneer onze adviseur is geweest en samen met U het verbruik heeft bekeken en wat de behoeften zijn voor de toekomst maken wij een offerte op maat en zullen we een aantal zaken alvast voor U in werking zetten.

Vrijblijvende offerte op maat
Aanvraag subsidie regeling indien gewenst
Aanvraag BTW Teruggave
Aanvraag Energie label
Uitgebreid Legplan
Inplannen afspraak Technische opname

Schouw

De Schouw is een technische opname waarbij gekeken wordt of de panelen op het dak passen en of het dak geschikt is. Daarnaast kijken we of de meterkast klaar is voor zonnepanelen en hoe we de kabels gaan leggen.

Overleggen waar de omvormer komt
Controle Dakplan
Is uw meterkast geschikt?
Kabeltraject
Laatste zaken regelen voor de installatie
Inplannen van Installatie door monteurs

Installatie

Heeft u de afspraak staan voor de montage dan zullen wij uw installatie in de meeste gevallen binnen 1 dag installeren. Na de installatie kijken we samen met U alles na en leggen we U de installatie uit.

Installatie Zonnepanelen
Installatie Omvormer
Installatie Meterkast
Online Monitoring inregelen
Uitleg van het systeem

Facturatie

Wij versturen U de factuur. Wanneer U gebruik maakt van het SVN dan kunt u deze samen met het declaratieformulier opsturen naar het SVN.

BTW TERUGGAVE

Onze partner AC-Finance zal de BTW teuggave voor u regelen. Het kan zijn dat zij hiervoor nog extra informatie vragen.

ENERGIELABEL

Zonnepanelen levert natuurlijk een meerwaarde op aan U woning. Hiervoer is het ook belangrijk dat er een nieuw Energie label komt voor uw woning.

NAZORG

Nu alles opgeleverd is kunt u gaan besparen. Natuurlijk zijn wij reuze benieuwd wat u van de installatie vond en of alles na tevredenheid is verlopen.

Wij wensen U een Zonnige Toekomst en natuurlijk een mooie besparing toe!