Bossen zijn ontzettend belangrijk. Niet alleen zijn bossen belangrijk voor de zuurstofproductie, ze leveren ook hout voor meubels en woningen, ze leveren voedsel en medicijnen en bieden bescherming voor mensen, dieren en planten. Bomen zuiveren de lucht, ze nemen CO2 op en ze geven daar zuurstof voor terug. Bossen zijn daarmee essentieel voor het leven op aarde.

Als “groene” organisatie vinden wij het niet alleen belangrijk dat ouderwetse fossiele energie wordt vervangen door duurzame energie. Ook de jaarlijkse ontbossing van maar liefst 10 miljard bomen gaat ons aan het hart.

Wij zijn er daarom trots op partner te zijn in het 1-2-Tree project van de Stichting Trees for All. 1-2-Tree is een project waarbij IsoGoed bij iedere nieuwe klant een boom laat planten tastbaar èn dichtbij in Nederland. We streven hierbij op termijn naar het planten van ons eigen IsoGoed bos. Tevens wordt er voor iedere klant een boom toegewezen op de Filipijnen, een gebied waar veel ontbossing plaatsvindt en waar de bomen meer CO2 opnemen.

Voor u goed te weten dat, namens u, bos in Nederland en de Filippijnen mogelijk wordt gemaakt indien u klant bij ons wordt. Meer informatie over dit project kunt u vinden door te klikken op onderstaande link:

https://www.treesforall.nl/projecten/1-2-tree/