Spouwmuurisolatie

Door goed te isoleren neemt uw wooncomfort direct toe. Uw huis wordt warmer in de winter en koeler in de zomer.
Daarnaast merkt u het ook in uw portemonnee. Een goede isolatie kan u maar liefst 25% schelen op uw energierekening.
Daarmee verdient uw investering zichzelf eenvoudig terug. Ook draagt u bij aan een beter milieu omdat de CO2 uitstoot van uw woning wordt verlaagd.

spouwmuurisolatieMaar er zijn veel meer voordelen: zo heeft u minder last van omgevingsgeluiden, wordt uw huis brandveiliger en stijgt de waarde van uw woning. Het energielabel van uw woning zal immers direct verbeteren. Daarnaast wapent u zich met isolatie tegen de voortdurend stijgende energieprijzen en het feit dat de overheid slecht geïsoleerde woningen extra wil gaan belasten.

Bij woningen die gebouwd zijn tussen 1930 en 1975 zijn de spouwmuren over het algemeen niet geïsoleerd. Dit terwijl na-isoleren van de spouwmuren enorm bespaart op uw energieverbruik. Een investering die zich daarom gemakkelijk laat terugverdienen en u direct meer wooncomfort biedt.

De verwerking van spouwmuurisolatie is snel en eenvoudig, al binnen een dag is de isolatie in de gehele spouwmuur aangebracht. Het uiterlijk van de woning of het gebouw blijft behouden.

Hoe wordt spouwmuurisolatie aangebracht?

1. Allereerst dient er een onderzoek plaats te vinden om te bepalen of het gebouw geschikt is voor het toepassen van spouwmuurisolatie. Scheuren, bewegingsbarsten en beschadigde voegen moeten eerst hersteld worden en alle eventuele openingen moeten worden afgedicht om te voorkomen dat de het materiaal buiten de spouwmuur terecht komt.

2. De isolatiemonteur zal op kruispunten van de voegen, gaten in de muur boren volgens een vastgelegd boorpatroon, om een optimale verdeling van de spouwmuurisolatie te garanderen.

3. In de gaten wordt een spuitmond gestoken, waarmee de isolatie in de spouw wordt gespoten.

4. Tot slot kunnen de gaten in de voegen, eenvoudig gedicht worden met authentiek cement, zodat er geen kleurverschil ontstaat. Het aanzicht van de gevel blijft intact. Indien nodig zullen er ventilatieroosters aangebracht worden.

IsoGoed werkt uitsluitend met materialen die de hoogste isolatiewaarde halen, onbrandbaar zijn en een uitstekende geluidsisolatie bieden. Onze spouwmuurisolatie zorgt voor een optimale vulling en verdeling in de spouw zonder vochtdoorslag en inzakken. Hierdoor is er geen voedingsbodem voor schimmels en bacteriën.

Onze adviseurs maken graag een advies op maat voor u waarin de kosten, opbrengsten en voor u worden uitgewerkt. U zult snel zien dat isolatie u veel geld kan opleveren.

Neem nu contact met ons op voor een voorstel op maat.

Of kijk bij onze meest gestelde vragen over isolatie

 

Vloerisolatie

deisolatieparelsVoelt u in de winter ook wel eens de kou vanuit de kruipruimte omhoog trekken? Dan is vloerisolatie een perfecte oplossing. Met vloerisolatie brengt u direct uw stookkosten omlaag. Ook mogelijke vochtproblemen in uw woning lost u eenvoudig op. Onze isolatie-experts adviseren u graag over de mogelijkheden.

Voordelen van vloerisolatie:

– Uw wooncomfort neemt direct toe doordat de kou niet meer omhoog kan “kruipen”. De temperatuur op de begane grond stijgt met maar liefst 2,5°C.

– Vloerisolatie is snel en zonder overlast via de kruipruimte aan te brengen.

– U bespaart veel energie en spaart het milieu; de besparing kan oplopen tot 20% van uw energierekening.

– Isolatie is vochtremmend: dat maakt uw leefomgeving gezonder.

– Met vloerisolatie werkt uw vloerverwarming beter.

– Uw woning stijgt in waarde door een beter Energielabel.

Hoe werkt vloerisolatie?

Onze isolatiespecialisten brengen de vloerisolatie aan met isolatieparels, te gebruiken bij elk type vloer. Dit materiaal heeft een zeer hoge isolerende werking en vraagt om een zeer deskundige uitvoering. De isolatiespecialisten hebben hiervoor een certificaat van het IKOB-BKB.

Voor welk type woning?

Vloerisolatie is geschikt voor woningen gebouwd tussen 1930 en 1983 met een kruipruimte. Recentere woningen zijn meestal al goed geïsoleerd.

Onze adviseurs kunnen ter plekke aangeven of vloerisolatie voor uw woning geschikt is. Ook kunnen zij u adviseren over de kosten en opbrengsten

Neem nu contact met ons op voor een voorstel op maat.

Of kijk bij onze meest gestelde vragen over isolatie