Demand beter Solar!

Vraag naar Sunpower

Onze merken

IsoGoed werkt enkel met A kwaliteit producten zodat wij ten alle tijden de duurzaamheid en kwaliteit kunnen waarborgen. De merken die wij voeren zijn geselecteerd op betrouwbaarheid, duurzaamheid en vooral een investering op de lange termijn. Wij zijn van mening dat u namelijk lang moet kunnen genieten van onze producten en daarnaast ook een hoog rendement kunt behalen wat u uiteindelijk geld zal opleveren omdat u geen duurbelaste energie meer hoeft in te kopen.

Sunpower 

Solar edge

Fronius

Goodwe

Beste garantie op zonnepanelen!

IsoGoed vind kennis heel belangrijk en heeft daardoor diverse trainingen intern en extern om zo het beste uit onze werknemers te halen en met de juiste bagage op pad te sturen. Trainingen vinden veelal plaats bij ons hoofdkantoor in Venray, Leusden of Arnhem.

Beste garantie op zonnepanelen!

ISOgoed vind kennis heel belangrijk en heeft daardoor diverse trainingen intern en extern om zo het beste uit onze werknemers te halen en met de juiste bagage op pad te sturen. Trainingen vinden veelal plaats bij ons hoofdkantoor in Venray of Arnhem.

Onze Maxeon® zonnecel is fundamenteel anders. Met zijn koperen onderlaag levert onze zonnecel een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en stelt ons in staat om zonnepanelen te bouwen met de allerhoogste efficiëntie ter wereld. Over verhelderend gesproken.

Conventionele zonnecellen hebben na verloop van tijd verlies in vermogen als gevolg van corrosie en breuken. Het unieke ontwerp van SunPower-zonnecellen maakt echter korte metten met 86% van de redenen waarom conventionele cellen storingen vertonen. U kunt de komende tientallen jaren dus genieten van uitstekende prestaties en kostbesparingen.

De voordelen van Sunpower

MINDER INVLOED VAN SCHADUW

SUNPOWER X21 PANEEL

Sunpower Innovatie

MINDER INVLOED VAN SCHADUW

SUNPOWER X21 PANEEL

Demand beter solar   Vraag om Sunpower!