Wij stellen ons graag aan U voor!

Hieronder een overzicht van ons team

Over ons

Als leverancier van o.a. zonnepanelen hebben wij ons toegelegd op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige systemen op het gebied van energiebesparing
Wij distribueren onze producten via ons agentennetwerk en laten de uitvoering doen door erkende plaatselijke installateurs of door ons eigen professionele installatieteam.

Ons hoofdkantoor en centraal magazijn is gevestigd in Venray.

Macroweg 22
5804 CL Venray

Ons Backoffice waar de planning, boekhouding ect gedaan worden is gevestigd in Leusden

Fokkerstraat 12
3833 LD Leusden

Waar in Nederland kunt u ons vinden en wat kunnen wij voor u betekenen ?

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Venray.

Hier organiseren we producttrainingen en worden onze adviseurs voorzien van de meest recente informatie over productontwikkeling en susbsidie- en financieringsmogelijkheden. Tevens hebben wij hier onze showroom.

Wij hebben in bijna elke provincie een kantoor met adviseurs. Zodoende kunnen we u altijd van gericht advies voorzien over de lokaal geldende verordeningen en subsidies.

Kijk hier voor een adviseur bij u in de buurt

Met onze kennis en ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren over de aanschaf van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen.

Wij zijn in staat om precies te weten wat er in uw regio speelt doordat onze adviseur uit uw regio komt en zich de regionale regelgeving en mogelijkheden meester heeft gemaakt. Hierdoor heeft u als klant het voordeel dat wij een sterke inkoopkracht koppelen aan de kennis en ervaring van de adviseur en installateur bij u in de buurt.

Wij geloven erg in de toekomst van zonnepanelen. Zonnepanelen maken u onafhankelijk van energieleveranciers en prijsstijgingen. Ook geven zonnepanelen een hoog rendement op uw investering en is het goed voor het milieu. Maar niet elke gemeente heeft dezelfde regelingen en tegemoetkomingen in aanschaf hiervan. Onze adviseurs worden getraind op zowel technisch als fiscaal gebied zodat u een gedegen antwoord en advies kunt verwachten.

Lees hier onze klantbeoordelingen