Stap 1 van 2

50%

Zonnepanelen Zakelijk

Zonnepanelen ook mogelijk op basis van Financial Lease
Geen investering wel opbregst

Bereken uw besparing!

Financial lease zonnepanelen

Financial Lease is een zakelijke vorm van leasen waarbij de zonnepanelen jouw eigendom wordt. Financial Lease is te vergelijken met het afsluiten van een hypotheek op een huis. Je koopt de zonnepanelen op afbetaling waarbij je zelf het maandelijkse bedrag bepaalt.

Ga naar Particulier

Zonnepanelen Financial Lease

Ook voor bedrijven die gericht zijn op prestaties, graag duurzame stroom willen opwekken en willen besparen op de energie rekening hebben wij oplossingen. 

Ga naar Zakelijk

Advies gesprek Plannen

Wij inventariseren graag uw huidig verbruik en wat u op korte termijn denkt te gebruiken en maken dan graag een vrijblijvende offerte op uw behoefte.

Vrijblijvende offerte

Zonder eigen investering

Het is mogelijk zonder eigen geld gebruik te maken van een subsidie regeling van de provincie

Energie label

Uw huis in waarde laten stijgen met een hoger energielabel

BTW Teruggave

Wij regelen voor U dat u de BTW terug krijgt die u heeft betaald over uw installatie

De beste zonnepanelen

Wij maken enkel gebruik van Sunpower! Het beste product wat er in zonnepanelen te krijgen is.

Zonnepanelen voor iedereen!

Zonnepanelen. Is dat iets voor mij?
Door de sterke prijsdaling en rendementsverbetering van zonnepanelen leveren zonnepanelen een rendement van tussen de 10% en 14% per jaar. Dit is een veel hoger rendement dan wanneer u geld op de bank laat staan. Door de verwachte prijsstijging van energie zal uw rendement jaarlijks zelfs gaan stijgen.

Bereken uw besparing!

Online Offerte

Wilt u snel en eenvoudig een offerte op maat? Wij kunnen een vrijblijvende offerte maken op afstand zodat u van te voren al weet wat er eventueel mogelijk is.

Naar online offerte

Adviseur aan huis

Vrijblijvend een adviseur bij u thuis die u alles rustig uitlegt en uitrekend zonder dat u ergens aan vast zit? Onze adviseur helpt u graag!

Plan uw afspraak

Online advies chat

Wilt u een snelle vraag stellen via de chat mbt het aanschaffen van zonnepanelen? Of meer weten over onze producten en oplossingen?

Start de chat

Sunpower the best you can get!

Sunpower Zonnepanelen

Zonnepanelen van Sunpower garanderen een uitzonderlijk hoog rendement en genereren de hoogste opbrengst per vierkante meter. Sunpower bezit ook het wereldrecord inzake rendement en de zonnepanelen zijn twee maal krachtiger dan die van conventionele zonnepanelen en tot vier maal krachtiger dan dunne-film zonnepanelen.

Sunpower Zonnepanelen

Zonnepanelen geven een hoog financieel rendement en de waarde van uw huis stijgt, maar misschien nog wel het grootste voordeel is dat u minder tot bijna geen energiekosten meer heeft.

Sunpower Zonnepanelen

IsoGoed beperkt zich niet alleen tot zonnepanelen. Ook voor na-isolatie, zonneboilers, ledverlichting en infraroodverwarming etc. bent u bij IsoGoed aan het juiste adres.

ISOgoed Duurzaambesparen